Български лев

Условия за поверителност

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на anzoher.com  при ползване от него на Електронна книжарница, както и на поправка на тези Лични данни.

Регистрираните Потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация на anzoher.com. Те имат право по всяко време да правят промени в личните си данни, както и да изискат техният потребителски профил да бъде закрит. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от anzoher.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от администратор на Електронна книжарница „Анзохер“.

Екипът на книжарницата гарантира, че няма да предоставя личните данни на регистрираните Потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен когато това е необходимо в изпълнение на законодателството на Република България.