Български лев

Поръчка и доставка

Начини на плащане

  • Наложен платеж – Вие заплащате дължимата сума при получаване на поръчката
  • PayPal ­– Вие заплащате дължимата сума, чрез вашия PayPal акаунт. След потвърждаване на поръчката, сайтът автоматично Ви прехвърля към PayPal.com за да извършите плащането.

Цената на доставката е фиксирана на 2.50 лв за всички населени места в България. За град Варна доставката е 1 лв.

При поръчка на електронна книга не се заплащат никакви допълнителни такси, освен цената на самата книга.

Начин на доставка за България

Доставката се извършва чрез куриер /ЕКОНТ/ на посочения от вас адрес във формата за поръчка. Възможно е да посочите друга предпочитана от Вас куриерска фирма, включително Български пощи. За целта моля отбележете Вашето желание в полето „Пояснение или указания“ при попълване на поръчката.

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни, като обичайния срок е от 1 до 2 работни дни, в зависимост от местоположението на Вашето населено място. Поръчки, които са направени до 14:30 часа, ще се обработят и изпратят в същия ден, а поръчките направени след този час, ще се изпратят на следващия работен ден.

Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

Начин на доставка извън България

Цената и срокът за доставка зависят от дестинацията. Доставката с Български пощи е най-удачния вариант за Вас, но е възможна доставка и с други куриерски фирми. Всички детайли относно доставката подлежат на договаряне и уточняване.