Български лев

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ в книжарница „Анзохер“!

Нашата основна идея и замисъл при създаването на книжарницата, е да предложим на Вашето внимание голямо разнообразие от теми, автори и заглавия. Тук ще намерите както съвременни автори и заглавия, така също и стари и антикварни книги излизали през XIX-и и XX-и век. За да сме в крак с най-новите световни тенденции в книгоиздаването и книгоразпространението, ние Ви предлагаме и електронни версии (е-книги) на някои от предлаганите заглавия, които са съвременната алтернатива на традиционните книжни издания.

За Ваше удобство, книгите са разделени в три основни раздела – „Нови книги“, „Стари книги“ и „Е-книги“.

В раздел „Нови книги“ са обединени всички книги, които са напълно запазени и неупотребявани, без значение от датата и годината на тяхното публикуване.

В раздел „Стари книги“ ще намерите употребявани и антикварни книги. За тяхното състояние може да се информирате от информацията публикувана в детайлния изглед на всяка книга. Може да получите допълнителна информация за състоянието на интересуващата Ви книга, като зададете Вашия въпрос чрез формата за контакт или на публикувания e-mail.

Книгите в раздел „Е-книги“ са в електронен формат. Книгите ще се предлагат в един от най-разпространените формати за електронни издания – ePub, без дигитална защита (без DRM). Това ще Ви осигури по-голяма съвместимост и безпроблемна работа с различните четящи устройства. По заявка от Ваша страна, можем да предоставим желаната от Вас книга/и и във формат mobi или PDF.

За да може закупите някоя от електронните книги, задължително условие е да се регистрирате в книжарницата. След успешно приключване на плащането, ще Ви бъде предоставен линк, от който да изтеглите Вашата книга. Линкът за изтегляне ще се появи във Вашия профил в раздел „Е-продукти“.

За да поръчате и закупите печатно издание на някоя книга или книги, не е задължително да се регистрирате в книжарницата, може да пазарувате и като „Гост“.

 

Желаем Ви успех в намирането на Вашата книга!


Търговец: „Изгрев 016“ ЕООД

ЕИК: 204819668

Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. „Петко Стайнов“ 3

Телефон: 0878832867

E-mail: admin@anzoher.com