Български лев
Технология на обслужването в хотела

Технология на обслужването в хотела

Автор: Снежина Кадиева
Издател: Варна
Категория: Учебници и помагала
16,00 лв.14,40 лв.
В наличност
Година 2001
Корици меки
Страници 250
Размери 13,6 х 20 см
Състояние стара – много добре запазена

Настоящият учебник е предназначен за студентите от Колежа по туризъм при Икономически университет в гр. Варна, които се обучават в специалност „Организация и управление на хотелиерството и ресторантьорството“ в редовния и задочен курс на обучение. Темите включени в него са съобразени с учебния план и програми за по­сочената специалност. Акцентът при разглеждане на отделните проблеми на хотелиерското обслужване е поставен върху практическия аспект и усвояване на знания и умения, които да намерят непосредствено приложение при професионалната реализация на бъдещите специалисти.
Въпросите и задачите за самоконтрол, зададени в края на всяка тема, дават възможност за осмисляне на придобитите знания и за наблюдения и анализи, които могат да се направят в хотелите по време на практи­чески занятия.
При написването на учебника е използвана актуална чуждестранна литература по хотелиерство, предимно на автори от Великобритания и Германия, както и материали от международни семинари и проекти, в които е участвала авторката. Учебникът е и едно своеобразно осмисляне на практическия опит на авторката, работила в областта на управлението и организацията на хотелиерското обслужване в черноморските туристически комплекси „Златни пясъци“, „Св. Св. Константин и Елена“ и ВК „Ривиера“…

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: