Български лев
Златно Таро на пирамидите

Златно Таро на пирамидите

200,00 лв.180,00 лв.
В наличност
Година неуточнена
Корици меки
Страници 208
Размери 12,3 х 17 см
Състояние стара - много добре запазена

 Таро имат различни значения – номерологично, алхимично, кабалистично, астрологично – които помагат, когато се използват за предсказание, да се навлезе в дълбочината на проблемите и да се изяснят подробностите.

 Големите аркани се делят на 3 групи по 7 карти, като първите 7 са свързани с интелектуалната страна на личността, вторите 7 – с нравствеността на човека, а последните 7 – със събития от материалния живот и как човек реагира на тях.

 От Малките аркани пентаклите са свързани с работата, финансите, кариерата; чашите отразяват творчеството, емоциите, дома, семейството, любовта, брака; жезлите са свързани с ума, парите, предприемчивостта, идеите и трудностите по пътя на успеха; мечовете се отнасят до енергията, активността, опасностите, провалите, неприятностите, загубите.

 Заниманията с Таро са завладяващи и увлекателни. Дават възможност да се намерят отговори на въпроси от най-различен характер, подсказват изход от сложни ситуации, развиват въображението, като същевременно изискват задълбочено изучаване и сериозно отношение.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: