Български лев
Практическа магия от Папюс

Практическа магия от Папюс

14,00 лв.12,60 лв.
Изчерпана
Година 1995
Корици меки
Страници 200
Размери 14,3 х 20 см
Състояние стара – добре запазена
Етикети: Александер

В новата поредица „Магическо наследство“ ние ще Ви запознаем с една невероятна книга от световно известния автор – доктора по медицина от Парижкия университет Жерард Енкос, д-р по Кабала и Президент на независимата група по езотерични знания, приет за гений в областта на Окултизма под псевдонима си Папюс. Бил е свидетел на много и интересни исторически събития, в които не без основание е казвано, че той лично е имал твърде голямо участие. Той е демонстрирал свои сеанси при двора на последния руски цар Николай II и е бил считан за един от най-могъщите хора на своята епоха. Книгата ще Ви представи тайните на древната и тайнствена наука – Магията.
Тази книга е служила като великолепно учебно пособие във Висшата Магия и Ритуал за много поколения учени и навлизащи в тази област хора.
Искаме да Ви предупредим, че в ръцете си държите „бомба със закъснител“ и за човек със съответните познания това представлява материал за самопознание и възможност за могъщество.
Естествено, че някои неща нарочно са завоалирани от автора, а други – просто не са актуални, или са свързани с погрешни представи и остарели понятия, които не сме имали право да променим, с оглед запазване автентичността на материала. Но все пак при един внимателен прочит навлезлият в материята читател може да актуализира и осъвремени получената информация.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: